Приветствую Вас Гість

Годинник

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 32

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 18 » На Чернігівщині відзначили 85-річницю батальйону внутрішніх військ МВС України. Постраждалих немає!
19:28
На Чернігівщині відзначили 85-річницю батальйону внутрішніх військ МВС України. Постраждалих немає!
Сьогодні відбулися урочистості з нагоди 85 річниці ІІІ батальйону Управління Північного територіального командування внутрішніх військ МВС України.
Командир батальйону внутрішніх військ частини, що дислокується в Чернігові, Федір Євсєєнко, розповів, що на сьогодні в батальйоні 171 особа, переважно контрактники, і лише 37 з них строковики. Тоді як в минулі роки було до 120 осіб строкової служби.
Частина була створена в 20 роках минулого сторіччя. В 1941 році військові батальйону брали участь в боях за Київ та селище Калинівка Бориспільського району, де полягло біля трьох четвертих особового складу. В післявоєнні роки частина знову почала формуватися, займалася конвоюванням німецьких полонених під час будівництва залізничного вокзалу та інших стратегічних об'єктів Чернігова. Взводи батальйону охороняли колонії в Макошино, в Новгород-Сіверському, 44-ту колонію.
На сьогодні в батальйоні є дві роти: рота конвоювання засуджених до Апеляційного суду, та патрульно-постова, до якої входять взвод патрульно-постовий та взвод спеціального призначення. Крім конвоювання та охорони місць ув'язнення, підрозділ не раз приходив на допомогу людям: брали участь у гасінні пожеж, ліквідації наслідків стихійних лих та інших надзвичайних ситуацій. 

Солдат Оліх Денис Васильович розповів, що служить у внутрішніх військах майже рік, через місяць в нього закінчується термін строкової служби. Сам він з Хмельниччини, до Чернігівського батальйону внутрішніх військ потрапив за розподілом. В подальшому юнак сказав, що планує служити за контрактом саме в цій частині. Денис впевнений, що строкову службу мають пройти всі чоловіки і що внутрішні війська, то є гідна справа для справжнього чоловіка.
Є в батальйоні і жінки. Старшина Оксана Євсєєнко розповіла, що вже 13 років вона служить зв'язківцем. За ці 13 років було багато переїздів, змін місця служби, але пані Оксана каже, що після технікуму одразу вирішила вступити до внутрішніх військ і не жаліє, що тоді прийняла таке рішення.  
На урочистостях з нагоди Дня частини були присутні представники обласної та міської влади, УМВС України в Чернігівській області, колеги, ветерани служби. Були вручені почесні грамоти та подяки, подарунки. 
По закінченню офіційної частини відбулася демонстрація військової техніки, озброєння, виступи групи захоплення.
Батальйон з річницею також прийшли привітати вихованці школи-інтернату, долею яких опікуються військові.

Переглядів: 876 | Додав: jurnalugy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Внимание, вся информация размещена на сайте пользователями, поэтому владельцы сайта не несут ответственности за правдивость, валидность, степень контрафактности.
Администратор (реклама, претензии) e-mail: admin@.... , ICQ: 666.....

Форма входа

Календарь

«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

» Друзья
» Друзья
» Друзья