Приветствую Вас Гість

Годинник

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 32

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 23 » На Чернігівщіні нижчий від середнього рівень злочинності!
17:11
На Чернігівщіні нижчий від середнього рівень злочинності!
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко задоволена роботою Міністерства внутрішніх справ із боротьби зі злочинністю в Україні. Про це Глава Уряду заявила під час виїзної колегії МВС у Полтаві.
За словами Юлії Тимошенко, за 8 місяців поточного року, порівняно з аналогічним періодом минулого, кількість зареєстрованих злочинів у цілому по Україні скоротилася майже на 4 %. Зокрема, на 9,5 % скоротилася кількість зареєстрованих особливо важких та важких злочинів, на 20 % – грабежів, на 9 % - умисних тяжких тілесних ушкоджень, на 14 % - розбоїв і на 5 % - умисних вбивств. Прем’єр-міністр зазначила, що такі показники є надзвичайно позитивними і подякувала за роботу працівникам Міністерства внутрішніх справ.
Водночас Юлія Тимошенко зазначила, що зменшення рівня злочинності є нерівномірним по країні. Так, за словами Прем’єр-міністра, найвищий рівень злочинності сьогодні зафіксований у Луганській і Запорізькій областях. У зв’язку з цим Глава Уряду доручила Міністру внутрішніх справ Юрію Луценку окремо вивчити ситуацію з високим рівнем злочинності в зазначених областях.
Окрім того, за словами Юлії Тимошенко, не дуже сприятлива ситуація на сьогодні складається в Миколаївській, Дніпропетровській, Донецькій областях та Автономній Республіці Крим, де рівень злочинності вищій від середнього. 
Разом з тим Прем’єр-міністр повідомила, що найнижчий показник злочинності по Україні на сьогодні зафіксований в Івано-Франківській області, а нижчий від середнього – у Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Київській областях та у місті Києві.

Переглядів: 893 | Додав: jurnalugy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Внимание, вся информация размещена на сайте пользователями, поэтому владельцы сайта не несут ответственности за правдивость, валидность, степень контрафактности.
Администратор (реклама, претензии) e-mail: admin@.... , ICQ: 666.....

Форма входа

Календарь

«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

» Друзья
» Друзья
» Друзья