Приветствую Вас Гість

Годинник

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 32

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 23 » Диво-машина для очищення водойм з'явилася у Прилуках.
17:14
Диво-машина для очищення водойм з'явилася у Прилуках.

Справжнім сюрпризом для жителів міста Прилуки Чернігівської області та його гостей стала презентація багатофункціональної самохідної платформи класу "амфібія", що випускається під торговою маркою "Truxor" у Швеції. 

Відбулась вона на Першому міжнародному Воздвиженському ярмарку і тривала два дні. Спочатку всюдихід було продемонстровано на виставці, наступного ж дня - в роботі на річці Удай. Диво-машину для очищення водойм минулого тижня придбало прилуцьке ТОВ "Перша міжнародна будівельна компанія" (ПМБК), засноване меценатом і благодійником Юрієм Коптєвим. 
Truxor DM 4700B являє собою "плавучий трактор", який може пересуватися і виконувати роботи на березі, під водою і на воді, на заболочених ділянках місцевості, непрохідних для будь-якого іншого транспортного засобу. За допомогою спеціальних пристроїв машина може косити і згрібати траву, очерет, водорості, іншу рослинність, відкачувати мул, поглиблювати дно, збирати плавуче сміття і масляні плями, одним словом, оздоровлювати річки, джерела, будь-які інші водойми. При довжині 2 метри вага платформи - всього 166 кг, і це робить її мобільною і високопродуктивною. Працює Truxor на солярці, їздить на гусеницях.
За словами Юрія Коптєва, таких машин на пострадянському просторі - всього п'ять, і одна з них - у Прилуках на Чернігівщині. Для України вона - справжнє диво, яке дозволить оздоровити принаймні якусь частину водойм. 
Першою річкою, що відчує на собі довгоочікуване "лікування", буде Удай. Його ПМБК очистить безплатно, і це стане ще одним подарунком Юрія Коптєва рідному місту. 
Чутка про унікальну і таку бажану для поліпшення екології машину швидко облетіла Прилуки, поширилась серед учасників і гостей Воздвиженського ярмарку. Отож подивитись, як вона працює, на берег центрального міського пляжу в неділю зійшлося багато людей. Незважаючи на дощову погоду, вони були збуджені і радісні. Адже їхня річка вже в цьому році стане чистішою і гарнішою. Представники ПМБК обіцяють, що працювати на ній розпочнуть найближчим часом.

Переглядів: 954 | Додав: jurnalugy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1

SergBus


Имя : SergBus
(27.02.2024 20:27 Вівторок)
<a href=http://zmkshop.ru/kontakty/>фабрика каркасов лстк</a>

     
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Внимание, вся информация размещена на сайте пользователями, поэтому владельцы сайта не несут ответственности за правдивость, валидность, степень контрафактности.
Администратор (реклама, претензии) e-mail: admin@.... , ICQ: 666.....

Форма входа

Календарь

«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

» Друзья
» Друзья
» Друзья