Приветствую Вас Гість

Годинник

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 32

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Жовтень » 1 » КОЛЕДЖАНИ НА ПРИРОДІ!!!
16:55
КОЛЕДЖАНИ НА ПРИРОДІ!!!

Щороку навесні і восени студенти і викладачі Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.. І. Я. Франка всім дружнім колективом організовують день здоров’я. І цей навчальний рік не став винятком. 10 серпня о 9:00 коледжани зібрались на території Педколеджу, де їх чекали автобуси, щоб вирушити на довгожданий відпочинок. Уже за півгодини всі прибули до Дідовецького лісу і почали розташовуватися на галявині. Ще трішки часу, і над галявиною з’явився дим від багать, на яких варили кашу і смажили шашлики. Всі купки студентів були «живими»: вони щось готували, про щось спілкувалися, перегукувалися зі своїми друзями з інших груп.

Протягом усього дня проводилися різні конкурси і змагання, які були по достоїнству оцінені компетентним журі, у складі якого була і директор Педколеджу О. М. Попенко.
Посеред галявини проходили спортивні турніри з футболу та перетягування канату (окремо серед дівчат та серед хлопців). Навіть викладачі, спіймавши запал та адреналін духу змагання, вирішили представити свої команди у товариських поєдинках з командами-переможницями серед студентів.
А потім залунала пісня над лісовою галявиною. У цьому конкурсі студенти намагалися розкрити весь свій творчий потенціал та вокальні здібності. Також члени журі визначали, в якій групі знаходяться найкращі повари, куштувавши їхню смачну польову кашу. А ще всі мали змогу (що вже стало традицією) спостерігати за запуском ракет, виготовлених членами гуртка ракетомоделювання Педколеджу.
О 16 годині відбулося загальне шикування, на якому змагань були нагороджені солодкими призами. Після цього коледжани веселі, хоча й трішки натомлені, вирушили до автобусів, які відвезли їх знову до коледжу. Набравшись позитиву й нових вражень, всі йшли додому, щоб поділитися ними з іншими.
                                                                                         
                                                                                       
Лариса ЛАВРЕНЧУК
           
студентка Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка

                     




Переглядів: 1236 | Додав: jurnalugy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Uday


Имя : Uday
(02.10.2008 10:11 Четвер)
Апетитно, вкрай апетитно! Фото - шик. Так натурально знімати - гріх. А вміщувати такі фото в студентському сайті - гріх подвійний...

     
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Внимание, вся информация размещена на сайте пользователями, поэтому владельцы сайта не несут ответственности за правдивость, валидность, степень контрафактности.
Администратор (реклама, претензии) e-mail: admin@.... , ICQ: 666.....

Форма входа

Календарь

«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзья сайта

» Друзья
» Друзья
» Друзья